man169.com 討論區

風月情報互動區
現在的時間是 2018-01-17 1:02

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 23 篇文章 ]  前往頁數 123  下一頁
發表人 內容
 文章主題 : 十年嫖妓生涯 report ( Part 2 )
文章發表於 : 2004-02-21 4:14 
離線
少男少女級
少男少女級

http://forum.man169.com/phpBB2/viewtopic.php?t=51221<<---十年嫖妓生涯 report ( Part 1) linke

各位兄弟請當故仔咁睇 , 吾好太認真 :lol:

又寫X到手軟 .... 下星期再出 ( Part 3 ) :twisted:

各位巴打有意見 , 請發表 :roll: :lol:
-----------------------------------------
(98年) 20 歲左右同班吾叫雞既中學同學仔去左跟旅行團去韓國玩 , 成班團友全部都係一家大細 , 一係一雙一對 , 完全冇嫖客既行跡既…唉 , 第一天見到個男導遊 , 我個心都安慰D , o雲岩時間 , 即刻鼠去導遊身邊 , 細細聲咁問 : “邊度有雞叫呀 ?”, 男導遊既眼神 , 立即出現火光 , 我呢刻知道啦 , 原來男導遊都係巴打…呵呵 , 佢話呢度冇雞叫 , 過兩日到漢城先有 , 如是者過左兩日 , 到達漢城之後 , o個晚行程完結 , 亦都係我期待既 moment , 一班同學仔有D開頭講就天下無敵 , 我拉隊去佢地臭無能為力 , 最後 , 只有我同亞淫賤男導遊兩條友鳩 fing fing 咁去叫雞 , 男導遊亦自己楂車載我 , 我地去左好多香港人都去過既玻璃屋 , 車子開頭慢慢咁行駛 , 路邊既落地玻璃屋 , D 韓國囡囡全部
著哂三點式 underware , 睇到興哂 ,最後落左車慢慢咁係零度既氣溫下 , 冷風蕭蕭 , 好想吹蕭 ,吸著一口暖暖的香煙 , 一路慢步簡女 , 正呀 !! , 期間耳邊傳來一口熟識的廣東話 , 嘩…咁遠都有香港人 , 證名我地係幾咁咸濕呢 , 由於女幾多 , 而且個個都非常之正 , 個心七上八落, 都吾知簡邊個好 , 經過同淫賤男導遊一輪淫論後 , 我決定簡左個成個日本明星 look 既妹妹仔 , 淫賤男導遊簡左個成個淫娃咁既囡囡 , 我一入屋 , oh…好暖呀 , 間房佈置到好似一間少女既房咁 , 之後佢臭用佢既韓式服務同我完全脫光 , 我就郁都吾洗郁 , 可昔冇涼沖 , 我一訓底 , 佢就用利o奶雲全身 , 吹吹下蕭 ,佢突然用飲啖寶礦力 , 再用寶礦力同我吹蕭 , oh…我突然個細佬覺得感覺到寶礦力陣味添 , 好寶礦力呀~~~~~ , 之後再望住佢個靚樣 , 死忍難忍下 , 過左一陣臭出左啦 , 用左咩野招式就吾記得啦 , 總之正啦 , 由於銀根有限 , 叫左好似八萬won , 想走多轉都吾得 , 可惜…可惜 , 一條冷搭的士返酒店時 , 問呀的士司機o個度叫乜野呀 , 佢答我o個樹韓國話叫… “ 巴blu”... 嘿嘿嘿嘿嘿~~~~~

98 – 01 年由於指壓同馬檻非常當旺 , 我亦成日去 , 骨場 , NC, 大陸亦都冇停過 , 五管齊下 , 呢幾年年輕力壯 , 精子長射長有 , 但係D女既質數下降既關係 , 回憶不多 , 只係溝左個大波又大食既香港女朋友 , 夜夜春宵 , 攪到鳩都軟 , 咁就過左半年多既住家性生活 ( 呢半年都有嫖架 ) … 嘿嘿嘿嘿~~~~~

00年我係大陸二線一次同骨精賢同一D朋友既 NC party , 我與到她 , 一個湖南妹…亞帆 , 第一次坐她 , 樣子吾錯 , 身材都 ok , 小小怕怕羞羞咁 , 坐左一陣 , 又好似吾想我咁 , 走左 , 又返黎 , 第一晚過左夜 , 佢除左衫後 , 我發覺佢身材非常之好 , 應大得大 , 應小得小 , 腰也細 , 皮膚好彈 , 做愛反應也好 , 呢D野都其次 , 最重要既係 , 佢吾貪錢 , 呢一點最重要 , 經過我幾次番o卓後 , 骨精賢同我講 : “你吾係沉船呀嗎 , 你都會沉 ?“ , 我笑一笑答佢 “係卦” (直情係啦 , 忍樣 ~~) , 之後每個月都去佢屋其十日八日 , 自己屋其張床就得閒先訓 , 呢次真係完完全全地咁沉船 , 我自己都吾相信我自己會沉 , 但事實就係咁 , 成日一條冷返二線屋其 , 食住篤 , 乜都吾洗諗 , 幾舒服呀 , 每個月平均都有二千人仔家用俾佢 , 加埋佢平時淨坐檯 D 錢 , 都吾錯啦 , 但係我知道總有一日會離開佢 , 因為過左咁多年嫖妓生活 , 加埋以前住木屋既經歷 , 我做人吾可以吾現實 , 如是者 , 過左半年走黎走去 , 長途跋涉既生活 , 有一日 , 我走時佢同我講 , 佢姨媽今個月冇黎 , 我都心知曲街啦 , 我叫左佢去 check下 , 過左幾日再上去 , 我發覺我做左爸爸 (都吾知係吾係我既?), 佢問我點好 , 我為我自己前途著想 , 又冇理由等出世先 check DNA , 我只好恨下心腸同佢講 , 落左去啦 , 我冇理由廿二三歲就做老豆 , 第二天早上 , 我陪佢去落左去 , 見到佢咁辛苦 , 我個心都好吾舒服 , 之後我都同佢冇做過 , 過左一排 , 佢身心都好返好多之後 , 我亦都離開左佢 , 沉船終於告一段落…唉~~~ :cry:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 2004-02-21 4:16 
離線
成年級
成年級

油師兄..............我刀寫緊個五年上海桑桑.................

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 2004-02-21 4:17 
離線
少男少女級
少男少女級

[極度失意落莫傷心的人] 寫:
油師兄..............我刀寫緊個五年上海桑桑.................

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

上海桑桑 = ???

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 2004-02-21 4:19 
離線
成年級
成年級

中國特警 push_oil 寫:
[極度失意落莫傷心的人] 寫:

上海桑桑 = ???
O係 中國上海 O既 桑拿 O既沉船經歷..............................

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 2004-02-21 4:20 
離線
少男少女級
少男少女級

good , waiting :lol:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 2004-02-21 4:21 
離線
成年級
成年級

中國特警 push_oil 寫:
good , waiting :lol:
出緊啦..........你去NC版睇睇啦...................

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 2004-02-21 13:35 
離線
嬰兒級
嬰兒級

你篇野令我好touch,諗返好多以前叫雞日子,我早你兩年出道,93年,都有十一二年了,但我大過你5年,出道第一次係韓國,其後香港及澳門NC及骨場,近二年才忙於救國,亦見證馬檻和指壓興衰,我同d朋友講,如果冇滾過,樓都買到,好高興係度識到你 :D :D :D

如可以的話,留個email或icq 比我

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 2004-02-21 15:40 
離線
少男少女級
少男少女級

野獸 寫:
有一日 , 我走時佢同我講 , 佢姨媽今個月冇黎 , 我都心知曲街啦 , 我叫左佢去 check下 , 過左幾日再上去 , 我發覺我做左爸爸 (都吾知係吾係我既?), 佢問我點好 , 我為我自己前途著想 , 又冇理由等出世先 check DNA , 我只好恨下心腸同佢講 , 落左去啦 , 我冇理由廿二三歲就做老豆 , 第二天早上 , 我陪佢去落左去 , 見到佢咁辛苦 , 我個心都好吾舒服 , 之後我都同佢冇做過 , 過左一排 , 佢身心都好返好多之後 , 我亦都離開左佢 , 沉船終於告一段落…唉~~~
野獸仔

係要搞到人感覺尷尬……啀! :roll: :roll: :roll:

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 23 篇文章 ]  前往頁數 123  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 3 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯文章
不能 在這個版面刪除文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

前往 :