man169.com 討論區

風月情報互動區
現在的時間是 2018-01-16 19:48

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 26 篇文章 ]  前往頁數 123  下一頁
發表人 內容
 文章主題 : 大戰姊妹花
文章發表於 : 2004-03-13 17:19 
離線
成年級
成年級
頭像

上星期去揭陽打波,先要從皇岡坐6粒鐘先去到球場,球場在海拔一千米山上,大風又落雨,所以打完波已經 Pair 哂。快快食完「擂茶宴」,就找節目。點知係山上真係「山卡啦」,mud 都無,只有間按摩場,梗係入去裝下啦。

入到場,設備非常簡陋,睇下技師,嘩…. 一個老過我個菲傭,另一個後生,十八歲妹妹仔,非常健碩,又黑又實,個樣就…………. 如果我當時有法國面包,就可以整出一款澳門名點,你地明啦 。不過既然黎到,又的確好累,就dup下啦。dup時條女都幾落力,幾舒服,一個鐘後,消除左疲勞,俾錢,走人,一路行番會所,一路諗…今晚都係要做乖仔啦。

行到會所門口,有個保安行來行去,我就同佢打招呼,吹下水。吹得幾句,忽然個保安問:「要不要漂亮妹妹? 我可以叫他們多帶幾個給你看。」
我:「漂亮嗎?多少錢?」
保安:「漂亮!400塊,包夜。要是前臺叫,要500塊。我替你叫,只要400塊。」
我:「不漂亮怎辦?」
保安:「我多叫幾個上來,要是你不喜歡,給司機20塊就是。」
我:「好吧,叫他快點,不然我休息啦。」

我於是返入房睇電視,做緊港產舊片「絕代雙嬌」,都幾好睇。不知不覺過左半粒鐘,忽然有人敲門,開門一看,有條友同三個妹妹。入屋睇真D,三個都好後生,大約十六,七歲。第一個矮肥,第二個高D,無波,唉,都幾扒。第三個就唔同…身材唔錯,約 35C,22,34,厚厚咀唇,充滿青春氣息。好,就佢啦。

俾左400人仔打發D人走,攬住妹妹一齊睇電視,吹水。佢名係阿英,十七歲,貴州人,以前係深圳做廠,上個月俾條仔tum左黎揭陽。吹吹下水我隻手開始雲遊四海,嘩,cup手波,好彈手,Jar下jar下佢個頭挨埋我心度…好有女友feel。值得一提既係,而家電視已轉為播緊林青霞”東方不敗”…

正當我地己開始攬攬錫錫,忽然佢手機響,佢一聽就開始講鄉下話….. 各位,咁橋「東方不敗」有雲南話,我竟然聽到佢講野十分之二,真係無吹水。只聽到佢話:「得啦得啦,等我問下佢…」

聽完電話,佢同我話:「那是我姐,她現在也是在這裡,不過客人沒包夜,現在很難下山,想問你她可以過來睡嗎?」
我:「你姐有多大?」
英:「她比我大兩歲。」
我心想,一皇二后試得多,兩姊妹就未試過………呢次發達啦
於是就慢條斯理咁答:「沒問題,叫她過來。」

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 2004-03-13 17:20 
離線
成年級
成年級
頭像

過左都唔知幾耐 (等女個陣時間過得特別慢) ,終於有人拍門,飛身撲埋去一開,果然係一個妹妹仔俏生生企係度,快D入黎啦。

燈下一看,果然同阿英有八分相似,高少少,頭髮長D,眼仔大大,對波…. 嘩,好豐滿,成37D,叫做阿花(係個人,唔係對波) 。想起條死保安,批女先俾人揀,所以我未見過佢,如果唔係,點會放過?

坐砥,左擁右抱,齊齊睇東方不敗,我同佢地講,我無練「葵花寶典」嫁,搞到佢地咭咭笑,阿花重話唔信,伸手去我胯下「證實」。我又問點解家姐對波咁大,係未假野,佢即解羅衣,兩隻神州十號「彈」出黎,爭D俾佢gut親對眼。跟住我話妹妹也不弱,對嗎?阿英當然收到,以最快速度除衫,唔…. 圓圓既波波,上面兩粒小蓓蕾,我不能自已,口水流到成梳化都係。跟住當然你Jar我閃,三個人嘻嘻哈哈,氣氛十分融洽,一片春光。

好啦,電視戲做完啦。我話我有數碼相機,可以同佢地影相。佢地一聽好開心,即刻著衫,咁我地就謀殺左十幾相。跟著我話影性感D,佢地好爽快,馬上除剩胸圍底褲,嘩,兩個都係黑Bra黑undie,洗唔洗咁襯呀….

又十幾張相後,我話好啦,去沖涼啦,沖涼個陣我地再影。
阿英話唔制,我話怕什麼,馬上可以看,不喜歡可以delete。
阿花都幫口話怕麼,試試看嘛。(果然比個妹成熟,開放)
跟住當然我就影左美女出浴既相 (以備嚴打時打飛機用) 。

影完相,我以世界紀錄mock光豬加入浴團,阿英同我洗前面,阿花洗後面。
阿媽生我對手當然唔會浪費,前面正手jar波,後面反手chow野,唉,老天爺對我真好。

洗完白白,兩姊妹入到房,將兩張大床從左面(中間有茶機) 搬到房另一邊,我話要不要幫忙,阿花話我們鄉下幹活,力氣很大。果然唔駛一分鐘就將兩張雙人床泊埋一齊,重鋪埋被。一熄燈,三隻光豬馬上跳入被窩。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 2004-03-13 17:21 
離線
成年級
成年級
頭像

鑽入被窩,我一伸雙臂,佢兩個就將頭放係兩邊膊頭。我轉頭去左邊,同阿花笑一下,就輕輕咁錫佢面珠一啖。跟著轉頭去右邊,又輕輕咁錫阿英一啖。我好溫柔咁錫佢地面仔、嘴仔,鼻充滿佢地髮香,表面好似控制全場,其實個心就十五十六,邊個先呢………

最後決定,因為先選左阿英,唔可以俾阿花「後來先上」既。
我於是錫阿花一啖,同佢講:我們先照顧妹妹,好嗎? 她就好溫柔咁報以一笑,輕輕說:不要忘了我。(我溶左啦)

好,開工。我先將左臂從阿花頭下抽出黎,輕輕撫摸阿英既頭髮,耳後,面珠墩,然後慢慢去錫佢厚厚雙唇。一吻之下,阿英唔一聲,就有反應。我地一面深吻,我隻手就開始輕輕撫摸佢胸部,摸左一陣,就去錫佢小蓓蕾,又用條利打圈。嘩,呢招太極既「亂環訣」,十分煞食,搞到阿英好HIGH,成個人弓左上黎。我右手慢慢滑落佢腰,輕輕摸,輕輕捏。每捏一次腰眼,佢就「唔」一聲,身體細微擺動一下。跟住我右手慢慢滑落去…. 輕掃佢屁股同大腿,掃左一陣,就住中間移動……….

阿英既毛毛好少,我隻手先係淺草原上游蕩,然後慢慢去一探草原中小溪。嘩,濕哂!而佢依家亦已經捉著我細佬,慢慢搓揉。搓左一陣,佢輕輕雙手托我一下,跟住成個人滑落去,將我細佬一口含住。當阿英努力吹奏個陣,我轉頭去望下阿花,見到佢痴痴咁望住我地…. 我見係時候啦,輕輕將細佬從佢口中退出,披上戰衣,就慢慢進入。

阿英妹妹好緊呀,好在我細佬而家己經無堅不摧,又有大量潤滑劑,慢慢就入到盡,直抵花心。跟住就四淺一深,開始抽插。抽插左十幾下,我示意阿花移近D,隻手就開始撫摸佢對大奶。摸下摸下,隻手就去左佢妹妹度,嘩,又濕左。我跟住用中指按摩佢陰部,一邊抽插,一邊用手撩佢。過左一陣,我見阿花已經嬌喘吟吟,面脥微紅,於是將細佬從阿英小穴退出,移過去壓在阿花身上,一頂而入。

阿花妹妹比起阿英係鬆D,不過都重係暖暖咁包住我細佬,我知佢經驗比較豐富,所以就大力抽插。一進一出佢都咬住唇,閉著眼,口中「啊,啊」咁叫,搞到我都好HIGH。插左幾十下,見阿英望住我地,於是再轉移陣地,過去阿英度,將佢雙腳擺係膊頭,長驅直入。呢個時候阿花起身,去到我後面,先係我後頸錫一啖,跟住一隻手輕撫我袋袋,另一隻手放係我羅友,配合我抽插節奏,大力咁推。

我係阿花堆動之下,猛烈咁插阿英,阿英亦「哼,哼,啊,啊」係到叫,十幾下之後,終於頂唔住,爆發出黎。出左野,成個人軟哂,訓係阿英上面,佢就錫我一啖….事後左擁右抱,徐徐睡去。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 2004-03-13 17:21 
離線
成年級
成年級
頭像

我訓到糢糢糊糊,覺得細佬好似好硬,睜開眼晴一睇,阿英重係右邊,睡得好甜,唉,女人既睡態真係好正,我望住佢個嘴微張,輕輕的呼吸,不自覺痴了。

咦,點解細佬好舒服,揭開張被,原來阿花打橫攤係到,同我吹緊。佢吹功好惦,一手扶著我細佬一手摸著我的屁股用嘴前後套弄,又舔又錫,又吸又吹,又用手輕掃pat pat,攪到我真係見到英女王支旗都無扯得咁行。

佢見到我醒左,就用好頑皮既眼光同我笑下,我見隻手咁得閒,就開始摸阿英既波波,又搓又揉又擰,佢終於被我摸醒,開始用手搓揉我的上身,跟著佢睇到家姐做緊既野,就會心微笑。我同佢講:「妳姐弄得我好舒服啊,妳也來吧。」

阿英二話不說,就爬過去,開始錫我大脾,慢慢就握著袋袋,細細力搓,跟住OWN個頭埋去,錫我袋袋同pat pat。過左無耐阿花開始讓出一邊的頭頭給阿英,起先兩人很有默契的阿英先吸一吸,阿花在旁邊看著,然後阿英讓開阿花接著吸,就這樣妳來我往的,後來阿英吸到一半阿花也在旁邊舔著,就這樣兩人兩張嘴一個含著龜頭一個含著根部,而我呢,早己經坐起身,左右手同時搓四個波波,HIGH到庳,真係不枉此生啊!

攪到咁上下,我己經開始想出野,唔掂喎,我拍下阿花膊頭,起身,先叫阿英訓低,然後叫阿花扒係佢上面,跟住從後進入。插下插下就自自然然伸手去搾佢對大波。噫,點解有另一隻手?原來阿英己經比我先到,重係雙手大力咁玩佢姐姐對波。

抽插左幾十下,我又有衝動要爆,馬上抽出黎,叫阿花往前移一尺,阿英既粉紅gap gap即刻出現係我眼前,我用個枕頭典高佢pat pat,就開始用細佬磨佢粒核 (順便抖抖 ),磨下磨下,佢開始依依呀呀,又伸條利出黎,想打車輪。大佬,呢個姿勢好高難度喎,惟有將阿花奶頭塞落佢個咀到。磨磨下我覺得係時候啦,就開始慢慢入去,跟住淺抽深插,隻手當然唔放過阿花,

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 2004-03-14 3:03 
離線
成年級
成年級

:shock: :shock: :shock:
轉貼請講明

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 2004-03-14 4:58 
離線
少男少女級
少男少女級

如是轉貼,"再戰江湖"師兄請註明. :roll:

"米理我"師兄你以前喺別處見過此文咩 :?: :roll: :roll:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 2004-03-14 5:12 
離線
成年級
成年級

揭陽 is my old home ar but I have not ever been there.
Um....let me visit there sin la.

:twisted: :twisted:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 2004-03-14 5:25 
離線

chinaboy 寫:

"米理我"師兄你以前喺別處見過此文咩 :?: :roll: :roll:
我都見過

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 2004-03-14 5:37 
離線
少男少女級
少男少女級

vander® 寫:
揭陽 is my old home ar but I have not ever been there.
Um....let me visit there sin la.

:twisted: :twisted:

Yeah, vander®師兄, go there & then come back with your double-fly report laa.. :P :P

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 2004-03-14 5:38 
離線
少男少女級
少男少女級

莫夫 (閉關練功中!) 寫:
chinaboy 寫:

我都見過

咁唔駛再等"再戰江湖"回應喇...我會做嘢喇

多謝莫夫版主及米理我師兄提點 :P :P

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 26 篇文章 ]  前往頁數 123  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 3 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯文章
不能 在這個版面刪除文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

前往 :