man169.com 討論區

風月情報互動區
現在的時間是 2018-01-16 19:49

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 9 篇文章 ] 
發表人 內容
 文章主題 : 十年嫖妓生涯 report 完結篇 ( Part 5 : 嫖篇 ) 寫完
文章發表於 : 2004-07-13 4:54 
離線
少男少女級
少男少女級

未睇 Part 1-4 既親愛讀者 , 請去日夕回味版睇啦 :lol:
http://forum.man169.com/phpBB2/viewforum.php?f=54
-------------------------------------------------------------------

Part 5 完結篇 : 嫖篇
今日六月二十四日 , 呢幾晚終於有D力寫埋嫖篇 , 呢兩個月實在太忙 , 周旋於女朋友同中女BG之間 , 冇哂精同力 , 呢個幾月完全未叫過雞 , 十年來都好似未咁過過 , 哈 …究竟係咪好事呢 ? 真係遲D 先知拉啦 , 唉~~~ 入正題

十年來 , 身體狀態由高至底 , 心境由底至高 , 條野由一晚五下降至一晚三 , 性交既control , timing , skill , 由不受控制至70%既得心應手 , 總括黎講各方面都有得有失 , 御女既功夫砵蘭街係大師父 , 澳門桑拿同浴室係二師父 , 香港NC同桑拿係三師父 , 大陸就乜都冇野學 ,因為D女乜都吾識 , 淨係學倒半桶水既普通話. 咁耐以黎大約頭一年最鐘意NC ( 好 feel ), 2 - 4年最鐘意去砵蘭街(成日想出野) , 5-7年最鐘意返大陸 (平靚正 + 好玩 ), 7- now 最鐘意去桑拿( 舒服) , 其實我最鐘意既係NC , 桑拿 , 返大陸 , 砵蘭街 (排名分先後) .

香港NC : 同囡囡溝通既時間最多, 吾岩又可以隨時換 , 一大班朋友渣渣波 , 飲飲酒就最開心 , 出吾出街我覺得冇乜所謂 , 去香港NC我為既係過程吾係結果 , 陀地始終好feel D , 可惜今時今日D陀地…唉~~~ , 二來埋單又貴 , 三來北記又明o雲食 , 一坐底先生貴姓都未問 , 佢隻手就問小push_oil……. “ 你處 bu 處 ?“ , 唉… , 多張身份證臭貴咁多…妳值咩 ?

大陸NC : 四個字“好忍好玩”, 記得好耐以前有一次GCRU既聚 , 好似係常平 , 團員人數差吾多可以坐兩圍檯 , 一大班人下午先去髮記食個茶餐 , 晚飯後再開間超大房 , 展開大型淫賤 party , 再返房同條女過過夜 , 做到條野硬吾倒之至訓 , 訓醒又再 morning Q , 返香港時o個種春袋空空知如也既感覺 , 幾咁正呀 !!!!! , 今時今日大陸個個 ”千金小姐“ , 又放飛機 , 又坐地起價 , 又 dirty 左 , 老笠…etc…太多啦, 好似去左非州野山深林咁, 要步步為贏 , 攪到我冇乜心機去 .

澳門NC : 賣包妝 , 咪又係北姑 , 還o店過澳門 , 點解我吾去浴室 or 桑拿呢 ?

桑拿 : Total 計 , 澳門第 1 , 香港第 2 , 大陸包尾 , 邪骨得個平字 , 正骨今時今日返而去得過.
正骨 : 澳門第 1 , 大陸第 2 , 香港包尾
邪骨 : 澳門第 1 , 香港第 2 , 大陸包尾
Dup 骨… bg 質數 , 設備 , 招呼 , 始終都係澳門 pro D , 香港大部份 bg 全部都係冇後生女 , 澳門就好D而且成個聯合國咁…呵呵~~, 大陸就至後生啦 . 去桑拿 , 沖個靚涼 , 蒸一蒸出返身汗 , 舒舒服服咁坐係休息室度睇o下電視 , 再入房dup返個靚骨 , 一身疲勞冇哂 , 出埋個火就 very 骨啦 , 身心康泰咁走人 , 幾正呀……….嘿嘿嘿嘿~~~~

馬檻指壓 : 以前我都好鐘意既地方 , 又快又平女又正 , 「痾督尿打個冷震 , 放底幾百又走人」… 嘿嘿嘿~~ , 而家久吾久我都去一去架 , 好似食大快活咁 .

141 : 一個字…… “ 熱“ , 我對此經驗不多 , 141 通常位於D唐樓 , 通風吾得 , 上到去個背已經濕哂 , 再摸一摸門釘 , 加上D咸相影到D女由..黑皮豬變左白雪公主 ( 我中9哂招) , 所以以後咪攪我 , 有時見到d 女要成 $800 以上 , push_oil 心想…妳值咩 ?

企街 : 三十歲前其實吾應該去既 , 但係我破左一次誡 , 有次路過深水

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: 十年嫖妓生涯 report 完結篇 ( Part 5 : 嫖篇 ) 寫完
文章發表於 : 2004-07-13 4:57 
離線
少男少女級
少男少女級

福水 , 置頂 please :lol:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 2004-07-13 5:45 
離線
成年級
成年級

wahaha ~ I 'm the first one to read....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Thank vm.

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: 十年嫖妓生涯 report 完結篇 ( Part 5 : 嫖篇 ) 寫完
文章發表於 : 2004-07-13 12:07 
離線
少男少女級
少男少女級

push_oil (離開169中) 寫:
未睇 Part 1-4 既親愛讀者 , 請去日夕回味版睇啦 :lol:

我個人對做愛的三個層次 , 一性交 , 二扑野 , 三做愛 .
性交 : 哺乳類原始既慾望 , 純粹發洩 , 毫無感情可言 , 性交也 .
扑野 : 單一方有 feel , 我 like 佢 or 佢 like我 , 扑野也.
做愛 : 神交 + 性交 = 做愛 , 毫無保留咁做到靈慾一致 , 做完一次已經好滿足 , 吾想再做多次 , 此乃做愛也………… (( 毫無保留 = 佢吹完簫再打車輛 ))

AGREED!!!! :lol:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 2004-07-14 16:22 
離線
少男少女級
少男少女級

push oil 兄...花花雖然同你唔熟....
但睇完你嘅十年嫖妓生涯 report ...
令我都諗番好多同阿陸阿吹嘅嘢....
多謝同支持push oil 兄!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 2004-07-16 1:45 
離線
少男少女級
少男少女級

巴打

pushoil,吾緊要,你覺得雖然短,但係其實是在于經驗值,只有各巴打有多d吾同的經驗是就能同你同看法。你的文章令人感動,好實在,好有feel。
希望你吾好離開我地吧!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 2004-07-31 11:50 
離線
童男童女級
童男童女級

push oil兄
你呢5篇野真係好正, 教曉我好多野
等左好耐終於等到第5篇....(其實係無意中有呢板先見到...平時睇鳳樓板多0的)
真係正...希望有機會睇到full version :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 2004-08-02 15:52 
離線
嬰兒級
嬰兒級

好詳盡
佩服佩服

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序