man169.com 討論區

風月情報互動區
現在的時間是 2018-04-19 23:17

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 24 篇文章 ]  前往頁數 123  下一頁
發表人 內容
 文章主題 : 一連四晚,去齊四大夜總會
文章發表於 : 2008-11-17 18:01 
離線
頭像

又係一年一度澳門賽車,今年終於有藉口去留幾日,訂左間房星期三 IN,星期日 OUT。除左日頭做野睇賽車,重頭節目梗係夜晚既活動啦∼ :twisted:
既然今次一連留咁多日,又想有新鮮感,所以我地出發前就做左一樣野:去成功每人買四張晚舞套票(三張走來回船飛):富城,利澳,金龍,中國城∼ :D

橫掂一連有四晚玩,梗係要乜都試。所以每晚揀囡囡既準則都唔同,結果係:

富城:極品高佻斯文MODEL,媽咪一早留定四個極品,好在早到,俾我分到一個∼ :lol: 。要做既例行工事都做足,其他就冇乜驚喜,但至少冇持靚行凶咁「偷工減料」已經算係咁。

利澳:大胸熱情少女,揀左幾轉先揀到,原本諗住唔去馬,不過後來見個個都有件攬住,又見過左幾轉都仲有個有樣有身材,咁就人有我有啦。其實當晚都飲左七、八成,上房已經唔敢沖涼直接開波,囡囡亦交足功課,吹完就入,軟左又拎出黎再吹,醒返又入,唔得又吹...不過衰在自己唔爭氣,最後都係無謂要囡囡咁辛苦∼ :roll:

金龍:越南小妹妹,當晚真係冇乜心機,結果求其未試過越南就試下,囡囡的式得黎都算有前有後,至少呢個外型已經好過晒之前在中國城同利澳見過既越南囡囡,不過最後都係都係選擇返酒店休息。

中城:戰鬥格痴女,樣就真係普普通通,但就算係廟細燈籠大。既猜得,飲酒又冇詐型,一杯就一杯,一滴都唔會淨。仲會主動要求轉花式,最正係上面嗌到震音時下面跟住一齊震。搞完又唔會即刻捉我去沖身,等我小睡片刻。不過休息得一陣佢隻手又會唔規矩... :wink:

既然今次連踩四大夜總會,咁梗係要做少少比較:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 2008-11-17 18:04 
離線
頭像

場面:

富城:話晒係新場,一定有返咁上下豪。不過個tone黑嗎嗎就真係差D。

利澳:當然都算係豪,難得開左幾年都未覺得舊。

金龍:都係一般豪,不過勝在樓底夠高,感覺舒服好多。

中城:十幾年如一日,烏燈黑火咁。但對我呢類老一輩既人黎講,始終有個大堂先叫似返個大場∼ :roll:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 2008-11-17 18:05 
離線
頭像

囡囡:

富城:質素最參差,有幾個好得既MODEL;但亦有一連廿幾個囡囡俾我地遲黎既幾個兄弟選美,結果我地全體一共八個人一致認為一個都留唔落手。但好奇怪,好似相對兩者之間比較一般既囡囡就冇乜?

利澳:仍然好平均,甚至比平時好。除左兩個朋友一早留定兩個相熟靚爆鏡MODEL外,其餘全晚所有囡囡都有一定水準,雖未至於至TOP,但都冇一個算扒,全部都可以係:OK、唔錯同幾好(可能因為呢個係主場之一,媽咪同我地熟,嚴格篩選過先帶入黎∼ :roll:

金龍:當晚最齊腳,十多人可能睇左近百囡囡。但唔知係唔係連玩兩晚有少少麻木,好似個個都冇乜點?又唔知係唔係多客唔憂做,選美時囡囡們都好似我地咁冇乜精神,又唔又瞅睬我地,個個一行入黎已經好似想走返出去咁,叫我地點揀?

中城:最後一晚,梗係去返自己最熟,人地最少去個場!我諗真係冇乜至正囡囡,咁食得落既當然都有。尤其大家都玩左咁多晚,酒都飲唔少,所以今晚大家都不約而同揀有招呼夠熱情主動既囡囡,樣唔醜,身材唔平唔肥都已經得。以呢個標準,居然大家都好容易就搵到,仲要係大把唔知最後揀邊個好。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 2008-11-17 18:06 
離線
頭像

服務:

富城:當年重開時,好多其他場經理趕住插旗,就夾硬塞幾個冇經驗既媽咪落去(其實利澳、金龍都係咁,只不過利澳做左幾年佢地開始上手),結果一班媽咪同金龍差不多咁唔識做野。而佢地亦承認,因為好多人都係慕名而來,所以只要求其帶一班囡囡黎任客揀就已經得。還好我地搵其中一個媽咪都係有經驗,仲算有招呼同跟得到。

利澳:主場之一,咁就梗係覺得冇問題啦!亦可能因為呢度都仲係行舊制,每次兩個兩個囡囡咁帶俾客坐,所以造就媽咪會去摸索客人喜好。

金龍:由侍應到媽咪都有一個共通點:!媽咪唔識帶女,一味次次出出面唔理好醜拉十幾廿個入黎,叫我地差不多十個人自己揀。逐個問檯時,有個兄弟話留右手邊個坐多PART,佢居然問返個客乜野樣幾多號即係邊個?!有個兄弟連逐三次都揀大胸細粒賽車女郎坐,其中一個仲坐多一PART但最後都換,後來佢帶三個高瘦平MODEL入黎對住個兄弟話呢三個都好架∼ :-x 。當年我地去開中國城、富都,班媽咪經理真係可以講得出:呢個囡囡你個朋友阿邊個同邊個都去過、呢個囡囡你早幾次前在X號房坐過兩PART,不過冇中到、呢個之前阿邊個揀過,你都話幾好...班侍應一樣咁搞笑,叫關細D燈佢就開到最光,開冷氣變熄冷氣;教好晒幾酌酒同所有吉杯都放晒去最開面冇人坐既檯,同時有一半人檯面只係得杯茶;囡囡坐低唔識俾杯人,走左又唔收杯,搞到一個客檯面可以有八隻酒杯;叫停佢教酒佢都繼續教,間房走淨得四個人(其中一個仲係媽咪)仲有兩大酌酒,佢都仲想去教,搞到我地要去攞返支酒埋黎自己檯面唔俾佢掂,佢仲居然識得話:「唔緊要,我得閒,幫你地教定先。」阿姐,半夜兩點,間房得四個頭,教咁多俾邊個飲?夜馬馬唔好嚇我喎?!

中城:話晒做左咁多年,當然可以保持一貫水準。不過近來幾個媽咪相繼離開(唔係轉場),相信都會幾影響呢個場。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 2008-11-17 18:07 
離線
頭像

總結:

富城:冇乜人指定要去的話,我就應該唔會再去。今次只係因緣際遇,有位該場熟客帶隊兼晨早留定幾個極品先有好野食,反觀遲來的兄弟結果真係慘不忍睹。自知嫖運向來不佳,下次未必有機會坐到好囡囡,所以都唔會自己去搏。

利澳:近期差不多每一兩星期最少去一次既主場,仍然會繼續去,尤其今次之後,更加打消左周圍去試多兩個場既念頭。

金龍:去唔去都得,囡囡都有部分唔錯。下次再去的話,如果揀到囡囡掛住玩的話,可能會冇咁留心去挑剔個場其他服務。不過都係除非有人堅持要去(譬如搵相熟囡囡),唔係我一定唔會提議去。

中城:呢個場依家既感覺係好似就黎執,好多媽咪都唔見左。但可能係去左咁耐有感情,同埋呢度既囡囡點都有返咁上下招呼,覺得一去到就好relax。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 2008-11-17 18:08 
離線
頭像

後記:

其實都有好一段日子冇在澳門ON過,今次亦因為日頭都有野做,所以呢幾日更加冇留囡囡過夜。不過有部分兄弟都有埋長鐘,而其中一部分都有同樣問題:就係正如之前Davis版主所講,好多囡囡都唔願做morning Q。咁都唔緊要,最弊就係佢地又要客埋長鐘,第二朝起身就走,仲要叫個客俾長鐘錢兩千幾!係唔係食懵左? :-x :-x :-x

最後由 亞寶 於 2008-11-17 18:10 編輯,總共編輯了 1 次。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 2008-11-17 18:09 
線上
網主級
網主級
頭像

寶兄真厲害.............一晚四個場!! :oops: :oops: :oops:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 2008-11-17 18:11 
離線
頭像

砵蘭街伊健 寫:
寶兄真厲害.............一晚四個場!! :oops: :oops: :oops:

:shock: 嘩!伊健兄咁快回∼ :lol:

係一連四晚四個場∼ :oops: :roll:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 2008-11-17 19:46 
離線
嬰兒級
嬰兒級

Thanks 寶 for great report !!

What a Truly Great Grand Prix trip for you !!
4晚 4大場 !!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 2008-11-17 20:38 
離線
少男少女級
少男少女級

thanks for the great report....

:lol:

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 24 篇文章 ]  前往頁數 123  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 17 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯文章
不能 在這個版面刪除文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

前往 :